Ce este și ce nu este Kombucha? Kombucha este combinația ideală între o băutură racoritoare și un ceai medicinal. Este o băutură fermentată obținută din ceai verde, ceai negru sau ceai de rooibos în funcție de sortiment, preparată cu zahăr sau cu miere de albine. Noi la iKombucha folosim pentru prepararea...
Kombucha – 5 modalități simple de detoxificare Kombucha cu trandafir și hibiscus este o băutură excelentă, ce poate fi folosită în curele de detoxifiere Culesul a sosit, iar natura ne ofera roadele ei. Ce poate fi mai benefic și prilenic ca în acest anotimp să începi să-ți detoxifici corpul,...
Istoria kombucha – 5000 ani Deși popularitatea băuturii kombucha a crescut semnificativ în ultimul deceniu, această băutură nu este nouă, și istoria kombucha este destul de veche. Cu toate acestea, originea sa nu este ușor să fie identificată cu certitudine! Într-adevăr, istoria reală a culturii de kombucha ar putea...
Super-alimente naturale Mierea este un super aliment ce poate fi asimilat in diferite moduri, în funcție de dorințele fiecărui consumator. De la ceai-ul de dimineață la smoothie-uri, mierea este un adaos delicios și sănătos la orice rețetă..Este derivată din albine, încărcată cu antioxidanți și bogată...
Regenerarea florei interne și îmbunătățirea digestiei. Regenerarea florei interne și îmbunătățirea digestiei cu ajutorul probioticelor și enzimelor asimilate optim de organism. Flora internă ajută la digestie și la absorbția alimentelor pe care le consumăm.Produce enzime care ajută șa descompunerea carbohidraților. Odată descompuși în intestine, nutrienții trebuie...
Reducerea stresului Stresul este un factor care afectează pe toată lumea din când în când, dar cât de multe știi cu adevărat despre el? Poate afecta pe oricine Milioane de oameni se adresează medicului în fiecare an pentru probleme de sănătate mintală,...