Fiecare sticlă comandată are o taxă de 0,50 Lei (Garanție Ambalaj)

Livrare 1-3 zile lucrătoare!

12 Sticle iKombucha = Transport Gratuit 👉 AICI

Fără Zahăr Adăugat

  Produsul a fost adăugat

  Metode de Plată

  Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul accepta plata prin ordin de plata sau ramburs. In cazul platii prin ordin de plata, realizarea si livrarea produselor se va face numai dupa receptionarea platii de catre vanzator. Vanzatorul va emite catre client o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

  In cazul in care un produs comandat de catre client nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta va informa clientul asupra acestui fapt si, daca produsul a fost deja achitat, va returna in contul clientului contravaloarea acestuia, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care clientul si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din contract.

  Solicitarile de modificare a comenzii se accepta daca sunt anuntate cu cel putin 3 zile inainte de data livrarii, in cazul comenzilor speciale. Comenzile personalizate se primesc cu cel putin 5 zile inainte de eliberarea acestora si necesita plata in avans, partiala sau integrala.

  PRET

  Toate preturile aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (ron) si includ toate taxele. Pretul poate fi modificat de catre vanzator, in orice moment, fara preaviz. Vanzatorul atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, vanzatorul va informa clientul asupra pretului corect.