Fiecare sticlă comandată are o taxă de 0,50 Lei (Garanție Ambalaj)

Livrare 1-3 zile lucrătoare!

12 Sticle iKombucha = Transport Gratuit 👉 AICI

Fără Zahăr Adăugat

  Produsul a fost adăugat

  Politica de confidențialitate

  Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de operator de date, S.C. PURE THERAPY S.R.L., a intocmit o serie de reguli si proceduri cu privire la prelucrarea si securitatea procesarii datelor cu caracter personal.

  Prezenta politica de confidentialitate a fost intocmita deoarece transparenta si confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale S.C. PURE THERAPY S.R.L.. Aceasta are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://ikombucha.ro/.

  I. Informatii despre noi

  S.C. PURE THERAPY S.R.L. este persoana juridica cu sediul in Baia Mare, str. Victor Babes, nr. 7, Maramures, Romania, numar de ordine in Registrul Comertului J24/1116/2014, Cod unic de identificare 33874325. In contextul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator de date atunci cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal.

  Ne rezervam dreptul de a modifica si actualiza periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a prezenta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari conform cerintelor legale. In caz de modificare, vom afisa public pe site-ul nostru ultima versiune modificata a Politicii de Confidentialitate.

  II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

  II.1. In calitate de vizitator al site-ului, S.C. PURE THERAPY S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii site-ului https://ikombucha.ro/, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati in acest fel.

  II.2. In calitate de client al site-ului, S.C. PURE THERAPY S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare sau date referitoare la modul in care utilizati site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul S.C. PURE THERAPY S.R.L., precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului https://ikombucha.ro/.

  III. Scopul prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal

  • date necesare in procesul de vanzare/facturare, necesare conform legislatiei fiscale din Romania. Aceste informatii colectate permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a va livra produsele comandate. Tertii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.
  • autentificare in caz de creare si administrare a contului in cadrul site-ului https://ikombucha.ro/.
  • pentru marketing, deoarece dorim sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza si sunt relevante pentru dumneavoastra. Ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dumneavoastra. Va puteti razgandi oricand si retrage consimtamantul, prin: modificarea preferintelor de abonare la newsletter, accesarea linkului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor primite de la noi; sau prin contactarea C. Pure Therapy S.R.L., folosind datele de contact enuntate in aceasta pagina.
  • in scopul solutionarii diferitelor cereri/intrebari/sesizari/plangeri formulate de catre persoanele interesate/vizate;
  • din necesitatea de a parcurge etapele premergatoare incheierii unui contract, la propunerea C. PURE THERAPY S.R.L. ori la solicitarea persoanei vizate;
  • pentru executarea unui contract la care persoana interesata/vizata este parte;
  • in scopul prevenirii accesului neautorizat/asigurarii securitatii retelei/informatiilor;
  • in scopul realizarii unui/-or interese legitime ale operatorului (de ex.: in scopul constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie, in scopuri administrative interne, pentru facturarea serviciilor prestate si efectuarea platilor aferente);

  S.C. PURE THERAPY S.R.L. mai poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii, in urmatoarele scopuri:

  1. realizarea de rapoarte/analize;
  2. realizarea de informari;
  3. publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor pentru partenerii de afaceri;
  4. pentru cresterea calitatii produselor/serviciilor ce va sunt oferite.

  IV. Durata pentru care va prelucram datele

  IV.1. Daca sunteti vizitator al site-ului https://ikombucha.ro/, S.C. PURE THERAPY S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

  In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate mai jos. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  IV.2. Daca sunteti client, Prelucrarea datelor dumneavoastra are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si S.C. PURE THERAPY S.R.L. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si S.C. PURE THERAPY S.R.L.

   V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

  Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, S.C. PURE THERAPY S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina S.C. PURE THERAPY S.R.L. in desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului https://ikombucha.ro/, ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea site-ului https://ikombucha.ro/;
  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a produselor/serviciilor derulate prin intermediul acestuia;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta ale utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

  VI. Drepturile de care beneficiati

  Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre S.C. PURE THERAPY S.R.L., conform celor descrise in prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea S.C. PURE THERAPY S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor etc.;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre S.C. PURE THERAPY S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; rectificarea/completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
  • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
   • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
   • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
   • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
   • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
   • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
   • in cazul in care datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

  Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, S.C. PURE THERAPY S.R.L. sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue, in aceste conditii, prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:
   • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
   • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
   • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
   • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre S.C. PURE THERAPY S.R.L. catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos:
   • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al C. PURE THERAPY S.R.L. sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care S.C. PURE THERAPY S.R.L. poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
   • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

  Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de e-mail: office@ikombucha.ro sau la numarul de telefon 0799.109.910.

  Formularea plangerilor:

  In vederea apararii drepturilor ce va sunt conferite prin lege privind protectia datelor personale, conform legislatiei in vigoare, inainte de a va adresa ANSPDCP, veti depune o plangere catre operatorul S.C. PURE THERAPY S.R.L., la urmatoarea adresa: Baia Mare, str. Victor Babes, nr. 7, Maramures, Romania, ce va fi solutionata in cel mult 30 de zile de la data inregistrarii.

  De asemenea, aveti posibilitatea sa adresati o plangere, in conditiile legii, inclusiv catre ANSPDCP.

  Informatii de contact ale Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

  Website: http://www.dataprotection.ro/

  E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

  Telefon: +40 21 252 5599

  Politica de utilizare a cookie-urilor

  Site-ul https://ikombucha.ro foloseste fisiere de tip cookie, pentru a asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si pentru a sustine eforturile pentru oferirea unor servicii confortabile utilizatorilor. In acest sens, site-ul https://ikombucha.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de retele sociale si pentru a analiza traficul. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa parcurgeti informatiile de mai jos.

  Un „Internet Cookie” (numit si „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) este un fisier de mici dimensiuni format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitarea transmisa de catre un web-server unui browser (Internet Explorer, Chrome etc.). Cookie-ul este complet pasiv – nu contine programe software, virusi, spyware si nu poate accesa informatii de pe hard drive-ul utilizatorului.

  Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul (valoarea) cookie-ului.

  Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

  Durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou atunci cand un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

  Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:

  • Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este sters automat cand utilizatorul isi inchide browserul.
  • Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand atinge o anumita data de expirare (care poate fi in cateva minute, zile sau cativa ani in viitor) sau pana la stegerea acestuia de catre utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

  Scopurile utilizarii cookie-urilor prin intermediul prezentei pagini de internet

  Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor https://ikombucha.roo experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator in parte, si anume pentru:

  • imbunatatirea utilizarii https://ikombucha.ro/, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii/utilizarii site-ului de catre utilizatori;
  • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul in care este utilizat site-ul companiei S.C. PURE THERAPY S.R.L., in calitate de detinator al acestei pagini de internet;
  • anticiparea unor eventuale produse/servicii care vor fi in viitor puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestui site, in functie de produsele/serviciile accesate.

  Pe baza feedbackului transmis prin cookie-uri in legatura cu modul in care se utilizeaza aceasta pagina de internet, S.C. PURE THERAPY S.R.L. poate adopta masuri pentru ca aceasta pagina de internet sa fie mai eficienta si mai accesibila pentru utilizatori.

  Anumite sectiuni de continut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre S.C. PURE THERAPY S.R.L., caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti („third party cookie-uri”).

  Tertii furnizori ai cookie-urilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile in materie de protectie a datelor si Politica de Confidentialitate disponibila pe aceasta pagina de internet.

  Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

  Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni, ce permit recunoasterea browserului. Aceasta pagina de internet recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.

  Cookie-urile sunt peste tot si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Intelegand modul acestora de operare si a beneficiilor pe care le aduc, va puteti personaliza cookie-urile pentru a putea naviga cu incredere pe internet.

  Cum pot fi oprite cookie-urile?

  Cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

  Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” ale browserului tau.

  Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri poate face ca prezentul site sa fie nefunctional sau dificil de vizitat/utilizat. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs., evidentiate prin comportamentul de navigare.

  Pentru a intelege aceste setari ale cookie-urilor, puteti accesa urmatoarele linkuri utile:

  Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in sunt utilizate cookie-urile prin intermediul https://ikombucha.ro/, va rugam sa va adresati la pagina de contact a companiei S.C. PURE THERAPY S.R.L.

  Modificari in politica de confidentialitate

  Ne rezervam dreptul de a modifica si actualiza periodic aceasta Politica de confidentialitate, pentru a va pune la dispozitie orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari, in conformitate cu cerintele legale.

  Prețuim confidențialitatea dvs. și informațiile pe care alegeți să le împărtășiți în legătură cu serviciul nostru de marketing prin SMS. Utilizăm aceste informații pentru a vă trimite notificări prin text (pentru comanda dvs., inclusiv mementouri pentru coșul de cumpărături abandonat), oferte de marketing prin text și mesaje tranzacționale, inclusiv solicitări de recenzii din partea noastră. Datele de optare și consimțământul pentru mesageria text nu vor fi împărtășite cu terțe părți, cu excepția partenerilor de mesagerie, în scopul activării și operării programului nostru de mesagerie text.

  Datele de optare și consimțământul pentru mesageria text nu vor fi împărtășite cu terțe părți, cu excepția partenerilor de mesagerie, în scopul activării și operării programului nostru de mesagerie text.

  Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru a ține evidența articolelor pe care le puneți în coșul de cumpărături, inclusiv atunci când ați abandonat finalizarea comenzii. Aceste informații sunt utilizate pentru a determina momentul trimiterii mesajelor de reamintire a coșului prin SMS.