Sari la conținut

Joi 25 Aprilie - 7 Mai, nu o să livrăm comenzi.

Ultima livrare Joi 25 Aprilie | Reluăm livrările 7 Mai

    Ce este și ce nu este Kombucha?

    Ce este și ce nu este Kombucha?

    Kombucha este combinația ideală între o băutură racoritoare și un ceai medicinal. Este o băutură fermentată obținută din ceai verde, ceai negru sau ceai de rooibos în funcție de sortiment, preparată cu zahăr sau cu miere de albine. Noi la iKombucha folosim pentru prepararea băuturii doar miera pura de albine certificata eologic. In timpul procesului de frementare naturală zaharurile din miere sunt consumate de aceea ceea ce se obţine nu este o băutură acrișoară. După ce procesul de fermentare a fost oprit prin punere la rece, am adăugat stevia ca să o facem mai placută pentru majoritatea dintre dumneavoastră.

    500 mL - Ce este și ce nu este Kombucha?La ce să te astepți și la ce să nu te aștepți de la Kombucha?

    Dacă vrei un suc foarte dulce cum sunt cele din magazine,  iKombucha nu este ceea ce cauți.
    În schimb dacă vrei o bautură sănătoasă, perfect naturală cu multiple efecte benefice pentru corpul tău și pentru starea ta de optimism și bună dispoziție oferta noastră este exact ceea ce ai nevoie.
    Majoritatea consumatorilor de kombucha o folosesc ca pe o băutură răcoritoare cu efecte energizante și un gust specific de ferment, acrișor, natural acidulată.
    Însă cu iKombucha poți să obții mult mai multe beneficii.

    Detoxifierea puternică este principalul efect benefic.

    Detoxifierea puternică, ce se datorează numărului foarte mare de probiotice regăsite în oferta noastră. Rezultatele de laborator certifică prezența a peste 10 de miliarde de probiotice / ml.
    În urma observațiilor efectuate și a testelor cu aparatul de biorezonanță și cu aparatul DDFAO s-a evidențiat o îmbunătățire semnificativă a parametrilor sistemului limfatic.
    O detoxifiere eficientă se obține prin consumul a minim 250 ml de ceai de kombucha, de preferință dimineața, pe stomacul gol, o perioada de minim 3 săptămâni până la 9 săptămâni, în funcție de cât de mult vă doriți să vă purificați organismul.

    kombucha

    Sistemul imunitar este puternic susținut

    Băutura noastră conține un număr impresionant de antioxidanții proveniți din extractia și fermentarea îndelungată a ceaiului verde și de cantitățile semnificative de zinc, cupru și magneziu prezente în iKombucha, certificate prin analizele de laborator. Marele avantaj ale acestor elemente este acela că ele se găsesc într-o sinergie cu celelalte componente ale ceaiului de kombucha corect preparat, care le fac foarte ușor de asimilat.

    Kombucha ne oferă energie vie pentru întreaga zi

    Teina prezentă în ceaiul verde, ale cărei efecte sunt potențate prin procesele de extracție de lungă durată și de procesele de fermentare, este responsabilă cu eficiența noastră întreaga zi.
    Starea de bună dispoziție generală se instituie în ființa noastră după câteva zile de consum perseverent al ceaiului de kombucha, fiind de un real folos în contracararea stresului cel de toate zilele.
    Toate aceste efecte se obțin daca folosiți o kombucha corect preparată, care să fii transformat zaharurile în timpul proceselor de preparare. Să nu fie pasteurizată sau conservată, pentru a rămâne vie, activă și eficientă.

    250 ml din ceaiul nostru fermentat în fiecare zi vă oferă necesarul de probiotice, antioxidanți, enzime si alți micronutrienți necesari organismului pentru o funcționare optimă.

    În prima perioadă poate organismul dumneavoastră o să simtă nevoia de o mai mare cantitate de Kombucha dar după ce iși va reface rezelvele cu ceea ce are nevoie din kombucha o să ajungeti în mod natural la consumul de 250 ml.

    LIVRARE GRATUITĂ

    La comenzi peste 200 lei sau 12 sticle iKombucha

    PLĂȚI ÎN SIGURANȚĂ

    Plătești la curier în momentul livrării

    BANII ÎNAPOI

    Dacă nu ești mulțumit de calitatea produselor