✅ Comanda minimă este de 50 de Lei

Fiecare sticlă comandată are o taxă de 0,50 Lei (Garanție Ambalaj)

Livrare 1-3 zile lucrătoare!

12 Sticle iKombucha = Transport Gratuit 👉 AICI

Fără Zahăr Adăugat

    Produsul a fost adăugat

    Kombucha – 5 modalități simple de detoxificare

    • person Failio - Agentie Facebook & Instagram Ads
    • calendar_today
    • comment
    Kombucha – 5 modalități simple de detoxificare
    5 Modalități Simple de Detoxifiere - Kombucha cu Hibiscus

    Kombucha cu trandafir și hibiscus

    Kombucha cu trandafir și hibiscus este o băutură excelentă, ce poate fi folosită în curele de detoxifiere.

    Culesul a sosit, iar natura ne oferă roadele ei. Ce poate fi mai benefic și prielnic ca în acest anotimp să începi să-ți detoxifici corpul, având la dispoziție o mulțime de legume și fructe pline de vitamine și nutrienți? Natura este generoasă cu tine și este dispusă să-ți ofere tot ce ai nevoie pentru a-i da corpului tău un boost de energie.

    Citește în continuare și află câteva modalități de detoxifiere pe care le poți practica acasă, având la îndemână produse și alimente simple, precum kombucha, apă, lămâie, fructe și legume.

    Kombucha cu miere

    Detoxifierea organismului se realizează cu ajutorul produselor naturale care conțin probiotice, precum băutura delicioasă de kombucha cu miere.

    Ce este detoxifierea?

    Detoxifierea este un proces de eliminare a toxinelor din corp, urmat apoi de hrănirea lui cu nutrienți sănătoși. Este un proces practicat în aproape toate culturile lumii, încă din cele mai vechi timpuri.

    Cei trei pași ai detoxifierii sunt eliminarea, curățarea și hrănirea corpului din interior spre exterior. Detoxifierea poate fi văzută ca o pauză de care corpul are nevoie pentru a se odihni și a se regenera. Totodată, ea este necesară pentru a preveni unele boli.

    Stabilirea unui program de detoxifiere

    Atunci când începi o cură de detoxifiere, urmărește să elimini din dieta ta zilnică consumul de cafea, dulciurile pe bază de zahăr rafinat și grăsimile saturate. De asemenea, elimină alcoolul și tutunul. Este important ca organismul să intre într-o stare de liniște, pentru ca el să își înceapă procesul de curățare.

    Stabilirea unui program de detoxifiere se face prin găsirea unei tehnici de purificare care ți se potrivește. De exemplu, poți alege o detoxifiere cu fructe și legume, sucuri pe bază de citrice, smoothie-uri, post negru sau apă cu lămâie.

    Apă cu lămâie

    1. Alcalinizează-ți organismul

    Dimineața, un pahar cu apă împreună cu 21 de picături de suc de lămâie pe stomacul gol va pune în mișcare sângele și va alcaliniza corpul. Poți să bei și un pahar de apă călduță pentru a-ți purifica intestinele.

    2. Kombucha – aportul zilnic de probiotice

    Consumul de kombucha, asociat cu o alimentație vegană timp de 7 zile, contribuie la detoxifierea organismului prin probioticele sale. Este o băutură cu numeroase beneficii, printre care oxigenarea celulară, arderea grăsimilor și stimularea imunității.

    3. Sucuri pe bază de fructe și legume

    Poți face cure de una sau trei zile în care să consumi doar sucuri pe bază de fructe și legume. De exemplu, mere, morcovi și sfeclă roșie sau mere, rodie și frunze verzi. Sucurile de fructe și legume ajută corpul să absoarbă mai bine nutrienții.

    Suc de morcovi și portocale

    4. Mișcare, yoga și plimbări prin natură

    Detoxifierea mentală și emoțională este la fel de importantă. O sesiune zilnică de yoga, o plimbare în natură sau exerciții fizice de 30 de minute contribuie la eliminarea stresului și toxinelor din corp.

    5. Post negru

    Postul negru cu apă este una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere. Practicat chiar și o zi pe săptămână, ajută organele interne să se odihnească și să își refacă funcțiile.

    Concluzii

    Înainte de a începe orice cură de detoxifiere, este recomandat să consulți un medic specialist, mai ales dacă suferi de afecțiuni. Curele prezentate în acest articol sunt ușor de realizat și ajută la menținerea sănătății pe termen lung, atât fizice, cât și mentale.

    Kombucha cu lavandă are un efect relaxant și contribuie la detoxifierea organismului atunci când este consumată zilnic.