fbpx

iKombucha cu trandafir si hibiscus 500 ml

 

Aroma suavă a petalelor de trandafir și nuanța roz a florilor de hibiscus ne încântă gustul și vederea într-o băutură rafinată.

Sub această aromă suavă rămâne aceeași băutură puternică, plină de enzime, probiotice și alte minunății bune pentru sănătate:

Beneficiile iKombucha:

  • Infuzează organismul cu energie proaspătă, datorită conținutului de vitamine, minerale, enzime și bionutrienți;
  • Stimulează imunitatea și detoxifierea naturală a organismului;
  • Regenerează flora internă și îmbunătățește digestia cu ajutorul probioticelor și enzimelor asimilate optim de organism;
  • Accelerează arderea grăsimilor și limitează depunerea de grăsimi prin stimularea metabolismului;
  • Contribuie la regenerarea celulară și la procesul de întinerire și stimulare a rezistenței naturale a organismului;
  • Alcalinizează corpul și echilibrează PH-ul intern, curățând vasele de sânge și susținând procesul de autovindecare.

Compoziție:

  • frunze de ceai verde
  • petale de trandafir (satapatrica – India)
  • flori de hibiscus
  • zahăr (consumat de cultura de kombucha în timpul procesului de preparare)
  • stevia
  • cultură de kombucha

Originea Kombucha

(când se dă click pe „Originea Kombucha” apare textul de mai jos)

Una dintre cele mai cunoscute povești legate de Kombucha datează de mii de ani, din timpul dinastiei Qin (221 î.Hr.), din China. Se spune că împăratul Qin Shi Huang i-a îndrumat pe alchimiștii săi să dezvolte un elixir al longevității, care să îl mențină mereu tânăr și sănătos. Aceștia au dezvoltat un amestec special – „elixirul vieții”.

În China acelor vremuri atât ceaiul cât și fermentația, erau foarte populare. Astfel, ținând cont de preocuparea medicilor chinezi de a folosi tot ce oferă natura în căutarea longevității, descoperirea beneficiilor ceaiului de kombucha de către aceștia pare foarte veridică.

Continuăm legenda

(când se dă click pe „ Continuăm legenda” apare textul de mai jos)

Legenda continuă și în zilele noastre prin mâinile unor mici artizani pasionați de această cultură minunată pe care o cresc și o îngrijesc în fiecare zi. Pe site-ul nostru găsiți o varietate de arome pentru ceaiul de kombucha. De la arome de rooibos, ceai verde și miere, la delicioasa combinație de trandafir și hibiscus. Ne-am propus să satisfacem cât mai multe gusturi și nu ne vom opri aici. În fiecare zi creștem ciuperca de kombucha, acordându-i atenție ca unei ființe, atât de dragi nouă. Și vom continua să dezvoltăm și alte arome pentru ca tu să te poți bucura de varietate în alegerea acestui benefic „elixir”.

Atenție!

  • iKombucha este o băutură vie, activă, neconservată sau pasteurizată. De aceea, păstrată la cald își continuă procesul de fermentare. Pentru a-și păstra efectele benefice, recomandarea noastră este de a păstra produsul la loc răcoros, de preferat în frigider.
  • Pot apărea depuneri ale băuturii, însă acestea atestă calitatea naturală, vie a produsului.
  • Nu se agită înainte de deschidere!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „iKombucha cu trandafir si hibiscus 500 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

iKombucha cu trandafir si hibi...

9,00 lei