iKombucha cu ceai rooibos
Este un sortiment de kombucha mai special în primul rând datorită faptului că are puțină teină din ceaiul verde. Ceaiul de rooibos nu conține teină:
- aroma sa specifică este apreciată de unele persoane, la fel și culoarea sa natural roșiatică.
- ne oferă o stare de bună dispoziție
- aduce un aport crescut de oxigen la nivel celular, infuzând organismul cu energie proaspătă
- probioticele susțin procesul digestiv și restabilesc echilibrul florei interne
- enzimele absorb toxinele din organism și ajută la eliminarea lor
- antioxidanții stimulează sistemul imunitar
- ajută la arderea grăsimilor prin stimularea metabolismului
Beau iar si iar sănătate!
Compoziție iKombucha ceai rooibos:
- ceai rooibos
- frunze de ceai verde, zahăr (consumat de cultura de kombucha în timpul procesului de fermentare)
- stevia
- cultură proprie de kombucha
Despre rooibos:
Rooibosul este cunoscut și ca „Ceai roșu African”. Nu conține teină și are foarte puțin tanin, de aceea poate fi consumat și de copii și seara, fară a avea efecte energizante prea puternice. Este bogat în minerale și antioxidanți.
Ceaiul de rooibos este folosit în întreaga lume pentru numeroasele sale efecte benefice. Este cultivat exclusiv într-o mică regiune din Africa de Sud, datorită relației simbiotice pe care o are cu microorganismele locale. Cultivarea lui a gust încercată și în America, China sau Australia dar până acum nu s-a reușit. De asemenea, schimbările climatice din ultimii ani amenință specia și cercetătorii estimează că planta de Rooibos ar putea dispărea până la sfârșitul secolului.
Atenție!
kombucha iKombucha este o băutură vie, activă, neconservată sau pasteurizată pentru a păstra efectele benefice la cald își continuă procesele de fermentare, iar recomandarea noastră este de a păstra produsul la loc răcoros, de preferat în frigider.
Pot apărea depuneri ale băuturii, însă acestea atestă calitatea naturală, vie a produsului.
Nu se agită înainte de deschidere !
Recenzii
Nu există recenzii până acum.