Dăruim din darurile naturii

Bucură-te de viață!
Împlinește-ți visurile!
Descoperă-te și descoperă-mă!
Pe tot parcursul acestei fascinate călătorii,
Eu sunt aici și acum:
Îți ofer cateva pahare de sănătate pură,
Te susțin cu energie vie,
Te încânt cu arome sublime,
Te învălui cu bună dispoziție rafinată.
I Kombucha
Povestea i Kombucha
Cum nimic nu se petrece întâmplător, în anul 2009 am băut pentru prima dată kombucha de la un prieten și am fost plăcut surprins de efectele energizante imediate. A fost momentul perfect ca să apară în viața mea kombucha, eram într-o perioada dificilă când urmam un tratament sever cu plante medicinale și un regim alimentar foarte strict. Kombucha a venit să mă susțină pe tot parcursul celor 2 ani de tratament și apoi am rămas „dependent” de acest elixir. În următorii 7 ani am ajuns să dorm doar 5 ore, 5 ore și jumătate pe zi și să îmi desfășor toate activitățiile la capacitate maximă. Fără suportul oferit de kombucha sunt convins că nu ar fi fost la fel.
Prietenii și cunoscuții mei au devenit beneficiarii producției mele home made de kombucha
Unul din medicii de la centrul naturist de sănătate unde lucram m-a impulsionat și susținut să încep și să continui să produc și pentru alții acest miracol lichid.
2014. Am ieșit în public cu prima producție de kombucha, a fost pentru mine o experiență interesantă din care am invățat multe

i Kombucha egal sănătate
-
kombucha ciuperca miraculoasa18 ianuarie 2021/0 Comments
-
Ciuperca kombucha10 ianuarie 2021/
-
i Kombucha cu cardamon 1l15 noiembrie 2020/
-
6 i Kombucha din miere la 1l, LIVRARE GRATIS!12 noiembrie 2020/
-
mix i Kombucha 6x1l, LIVRAREA GRATIS !12 noiembrie 2020/
-
i Kombucha cu ghimbir 500 ml2 iulie 2020/
2015. Cu temele făcute după experiențele anterioare, am lansat iKombucha la Costinești. De data aceasta a fost un mic succes, în 12 zile am vândut cele 1600 de sticle de kombucha pe care le preparasem.
Am continuat la foc mic producția mai mult din pasiune și susținut de mulțumirile venite din partea clienților încântați de efectele simțite.
2018. A fost anul în care am decis: iKombucha este lucrul bun pe care îl pot eu oferi.
2019. Am întâlnit un om special care m-a susținut și mă susține în continuare cu spațiul necesar pentru producția în cantități semnificative de kombucha.
Au apărut noile provocări:
1. Cum să prepari o kombucha ( ceai fermentat ) de calitate pe care să o poți îmbutelia fără să îi distrugi proprietățile. Asta înseamnă să poți prepara o băutură cu adevărat vie, neconservată sau pasteurizată care să ofere efectele excepționale ale ceaiului de kombucha.
2. Cum să concurezi cu produsele de pe piață care au doar etichetă de kombucha.
3. Cum să ajuți oamenii care și-au facut o părere falsă despre efectele benefice ale ceaiului de kombucha după ce au încercat kombucha din comerț .
Iată un simplu test pe care vă invităm să îl faceți pentru a înțelege despre ce vorbim în aceste provocări. Cumpărați câte o kombucha de la mai mulți producători. Lăsați în fiecare sticlă 1 centimetru de kombucha și păstrați-le la temperatura camerei cu capacul puțin desfăcut cât să nu facă presiune. O kombucha vie, activă, sănătoasă în 2-3 săptămâni produce în sticlă o nouă cultură de kombucha de la care puteți să vă începeți propria dumneavoastră producție de kombucha ( ceai fermentat ) Altele vor rămâne mult și bine în sticlă fără să vă ofere nimic. Așa se testează dacă în sticlă este ceea ce scrie pe etichetă. Succes!
Lucrăm în continuare la aceste provocări și ne urmărim scopul : să facem o lume mai fericită cu câteva pahare de bună dispoziție și sănătate.
