Cosul tau

Contact: 0 799 109 910

Transport de la 9 lei la comenzi mai mici de 200 lei si  GRATIS la comenzi mai mari de 200 lei

Despre kombucha

CE ESTE KOMBUCHA

Elixirul imunității - într-o sticlă!

Kombucha corect preparată este combinația ideală între o băutură răcoritoare sănătoasă și un ceai terapeutic.

Kombucha este o cultură simbiotică de numeroase specii de bacterii vii și drojdii, grupate într-un biofilm de microorganisme care alcătuiesc un sistem biologic ce fascinează prin complexitatea sa.

Cultura de kombucha se hrănește cu ceai verde sau negru îndulcit cu zahăr sau miere. Prin procesul de fermentare zahărul este transformat și rezultă o băutură ușor acidulată, cu gust placut, acrisor.

Conține miliarde de probiotice vii, enzime, aminoacizi, polifenoli, vitamine (vitamina C și complexul de vitamine B) și acizi organici Toate acestea fac din kombucha o minunată „bombă” biochimică eminamente benefică la îndemâna oricui.

ISTORIC KOMBUCHA

Legenda kombucha ne poartă în Japonia, Țara Soarelui Răsare. Împăratul Inkyo suferea de o boală digestivă gravă, pe care nici un medic nu se pricepea să o tămăduiască.

Legenda spune că la curte a venit doctorul coreean Kombu, care a adus cu el o băutură plăcută la gust, preparată dintr-o ciupercă miraculoasă.

Miraculoasă, pentru că împăratul nu numai ca s-a vindecat, dar s-a simţit şi mai tânar şi mai viguros ca niciodată. Entuziasmat, el a numit ciuperca după numele medicului care a adus-o: Kombu la care sa adaugat cha care înseamnă ceai. Astfel sa ajuns la denumirea de kombucha –  ceaiul lui Kombu.

Kombucha s-a răspândit în Rusia de unde a fost adusă în Europa. Era foarte apreciată în Germania. În timpul celui de-al doilea război mondial a fost uitată din cauza lipsei de ceai și zahăr.

Și-a recăpătat popularitatea în urma unui studiu realizat în Elveția în anul 1960 care a comparat beneficiile sale pentru sănătate cu cele ale iaurtului.

Fiind o kombucha vie, nepasteurizată sau conservată, la cald reîncepe procesul de fermentare.

Depunerile nu sunt defecte de fabricație, ele atestă calitatea de viu, de activ a ceaiului de kombucha.

iKombucha este un produs perfect natural și artizanal, preparat în loturi mici pentru a vă fi oferit în permanență proaspăt. De aceea gustul poate diferi ușor de la un lot la altul.

se păstrează la frigider!

Fiind o kombucha vie, nepasteurizată sau conservată, la cald reîncepe procesul de fermentare.

Depunerile nu sunt defecte de fabricație, ele atestă calitatea de viu, de activ a ceaiului de kombucha.

iKombucha este un produs perfect natural și artizanal, preparat în loturi mici pentru a vă fi oferit în permanență proaspăt. De aceea gustul poate diferi ușor de la un lot la altul.

Beneficii
Probiotice

Probioticele sunt adevărate minuni pentru corpul nostru. Din fericire, i Kombucha le  conține din plin.

Livrare Gratis

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Fara Zahar Adaugat

Produse fabricate 100% din Miere

Produs Artizanal

Produs si imbuteliat in fabrica iKombucha.ro