3 metode de utilizare pentru ceaiul din kombucha.

3 metode de utilizare pentru ceaiul din kombucha.

Depinde de ceea ce dorești să îți ofere ceaiul din Kombucha

   Dacă vrei o băutură sănătoasă care să îți ofere energie curată, care să te susțină să îți îndeplinești cu succes tot ceea ce ți-ai propus, iKombucha este alegerea potrivită.

   În acest caz, poți să o folosești când simți nevoia unui boost de energie, când vrei sa rămâi focalizat și atent la ce ai de făcut, chiar dacă ești după 7 ore de muncă, doar să nu exagerezi. Recomandarea specialiștilor este de a nu depăși consumul de 1 litru/zi. Dacă ai nevoie de un impuls pentru a lucra seara târziu sau dacă vrei să petreci toată noaptea, iKombucha este bateria de rezervă pe care o poți folosi. Dar dacă vrei să adormi devreme, pentru a fi pregătit de o nouă zi de muncă, nu consuma Kombucha după ora 20. Te va ține treaz și probabil număratul de norișori nu te va ajuta.

 

In a world full of soda be a kombucha.

  În cazul în care vrei să beneficiezi de efectele sale pentru sănătate, ceaiul din Kombucha cu siguranță te ajută. Este vorba în primul rând de detoxifierea profundă a organismului, începând de la sistemul digestiv în special, cu o acțiune rapidă asupra curățării colonului și refacerea armonioasă a florei intestinale, datorită probioticelor naturale pe care le conține. De asemenea, decongestionează ficatul și pancreasul și stimulează funcționarea rinichilor. Dacă munca de acasă îți reduce mișcarea fizică, ceaiul din Kombucha te ajută să îți menții un tranzit intestinal normal.

ceaiul din kombucha
Foto de Tyler Nix pe Unsplash

  Pentru a obține rezultate notabile este necesar să consumi ceaiul în mod regulat, pentru minim 3 săptămâni, iar pentru efecte foarte bune ar fi indicat să consumați 12 săptămâni. Doza suficientă  este de 250 ml în fiecare zi, preferabil dimineața pe stomacul gol, cu minim 15 minute înainte de prima masă. Înlocuiește cu succes efectele cafelei de dimineață și de peste zi.

Ce zici ? Vrei să încerci o porție ?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.