Livrare 1-2 zile lucrătoare!

12 Sticle iKombucha = Transport Gratuit 👉 AICI

Fără Zahăr Adăugat

    Produsul a fost adăugat

    Super-alimente naturale

    • person Failio - Agentie Facebook & Instagram Ads
    • calendar_today
    • comment
    Super-alimente naturale

    Mierea este un super aliment ce poate fi asimilat in diferite moduri, în funcție de dorințele fiecărui consumator. 

     De la ceai-ul de dimineață la smoothie-uri, mierea este un adaos delicios și sănătos la orice rețetă..Este derivată din albine, încărcată cu antioxidanți și bogată in minerale.

     Este folosită ca și un îndulcitor natural și este un înlocuitor perfect pentru zahărul rafinat.

     Umplută cu numeroși nutrienți și vitamine, este unul dintre cele mai sănătoase alimente de inclus in dieta personală.

    Știai că?

    1. Mierea este unul dintre acele alimente care au o durată lungă de valabilitate. De asemenea, nu trebuie să păstrați mierea la frigider pentru a o păstra proaspătă.   
    2. Mierea conține cantități mici de peroxid de hidrogen care ajută la prevenirea creșterii microorganismelor.
    3. Mierea este binecunoscută pentru scopurile sale medicinale. Conține proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care ajută la tratarea diferitelor boli, inclusiv arsuri, tăieturi și alte infecții.
    4. Nectarul joacă un rol crucial care ajută la determinarea culorii mierii produse.  
    5. Culoarea și consistența sunt în mare măsură rezultatul nectarului prin care este eliberat.
    6. Producția de miere datează de milioane de ani. Albinele au început să facă miere cu ajutorul unui fagure fosilizat găsit în urmă cu mulți ani.
    7. Albinele sunt singurele insecte care produc ceva comestibil ideal pentru consumul uman. Mierea este singurul aliment care rămâne nealterat ani și ani.

    Ingrediente benefice sănătății:

     Mierea de albine este considerata a fi un “super-aliment” cu o valoarea terapeutica extraordinara data de continutul mare de:

    • vitamine (complexul B, vitaminele C, A, D si K),
    • aminoacizi (gluconic, fosforic, formic, lactic, citric), 
    • acizi organici, 
    • minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor, dar si cantitati extrem de mici de seleniu, crom si iod), 
    • enzime provenite de la albine,
    • bioflavonoizi, 
    • Antioxidanti.
    1. Vitamine
    • Complexul B

     Menținerea unui nivComplex Vitamina B - Pret, Prospect, Beneficii - Toate B-urile Prezentateel amplu de vitamina B susține funcția optimă a organelor, metabolismul sănătos, sănătatea cognitivă și alte procese metabolice esențiale.

    • Vitamina C

    Vitamina C - 10 beneficii asupra sanatatii organsimului

     Vitamina C este cunoscută pentru menținerea unui sistem imunitar sănătos, dar are și beneficii pentru sănătatea întregului corp. Îmbinam vitamina C cu alți nutrienți, cum ar fi quercetina și o formă patentată de beta-glucan, pentru un sprijin suplimentar.

    • Vitamina D

    Alimente bogate in vitamina D: beneficii

     În timp ce corpul nostru sintetizează vitamina D atunci când este expus la lumina soarelui, mulți dintre noi folosesc protecție solară sau evităm expunerea directă la soare și din motive întemeiate. Dar acest lucru poate afecta producția de vitamina D.   

    • Vitamina K

    Alimente bogate in Vitamina K | Nutricent

     Vitamina K susține sănătatea arterială și oaselor. Best in Class Super K Elite este cea mai cuprinzătoare formulă de vitamina K pe care o oferim. Oferă o varietate de forme de vitamina K la dozele studiate clinic, concepute pentru a vă oferi beneficii optime pentru sănătate.

    2. Aminoacizi

    ABC-ul aminoacizilor. Care sunt alimentele care ii contin?

     Sunt vitali pentru funcțiile din întregul corp, inclusiv sinteza proteinelor, repararea țesuturilor și absorbția nutrienților. Unele pot ajuta, de asemenea, la prevenirea pierderii musculare, susțin recuperarea după o intervenție chirurgicală și îmbunătățesc starea de spirit, somnul și performanța atletică.

    3.Acizi organici

    Acizi organici - Confetissimo - blogul femeilor

     În chimie, cuvântul „organic” se referă pur și simplu la o moleculă care conține un atom de carbon. Nu se referă la practicile agricole sau alimentele în care în mod tradițional auzim acest termen. „Acizii organici” sunt produși de diferiți microbi, găsiți în alimente sau obținuți de propriul nostru corp prin metabolismul moleculelor alimentare, nutrienților, neurotransmițătorilor sau toxinelor.

     Rămâne concentrați pe o mână de acizi organici cu roluri cunoscute în îmbunătățirea și susținerea bunăstării noastre. Unii acizi organici de remarcat care sunt extrem de benefici pentru sănătatea umană sunt cei care sunt nutrienți înșiși, cum ar fi; Acid ascorbic (vitamina C) și aminoacizi: care creează proteine și neurotransmițători și acizi grași înșiși.

    • Potasiu

    Potasiul te ajuta sa gandesti bine

     Potasiul este necesar pentru funcționarea normală a tuturor celulelor. Reglează bătăile inimii, asigură funcționarea corespunzătoare a mușchilor și nervilor și este vital pentru sintetizarea proteinelor și metabolizarea carbohidraților

    • Calciu

    Tot ce trebuie să știi despre calciu | Articol | Nestlé

     Corpul tău are nevoie de calciu pentru a construi și a menține oase puternice. Inima, mușchii și nervii tăi au nevoie de calciu pentru a funcționa corect. Unele studii sugerează că calciul, împreună cu vitamina D, pot avea beneficii dincolo de sănătatea oaselor: poate proteja împotriva cancerului, diabetului și hipertensiunii arteriale.

    • Magneziu

    Mi a magnézium? | Diasporal – minőségi magnéziumpótlás

     Îmbunătățirea tensiunii arteriale, a dispoziției și a gestionării zahărului din sânge, precum și un risc mai scăzut de a dezvolta afecțiuni de sănătate, cum ar fi bolile de inimă.

    • Fosfor

    Fosforul: cat de important este pentru organism

     Fosfor oferă o sursă suplimentară de complex de aminoacizi fosforilcolamină pentru ca organismul să-și umple în mod natural nivelul de fosfor și azot. Siropul Fosfor poate ajuta și cu: Simptomele răcelii și gripei. Ajută la un flux sanguin sănătos.

    4.Enzime

    COMPOZITIA MIERII | ApiLife.ro

     Enzimele din mierea proaspătă de albine ajută în tratamentul afecțiunilor oculare, infecții ale gâtului, astm bronșic, tuberculoză, sughiț, sete, amețeli, oboseală, hepatită, infestare cu viermi, constipație, pile, eczeme, vindecarea rănilor, ulcerului și folosită ca nutritiv, ușor. alimente digerabile pentru persoanele slabe.

    5.Bioflavonoizi

    Bioflavonoide: ce sunt, beneficii şi mod de administrare - Doftoria.ro

    Bioflavonoidele au fost folosite în medicina alternativă ca antioxidant pentru a trata osteoartrita și alte afecțiuni inflamatorii, pentru a susține circulația sângelui și o inimă sănătoasă și pentru a îmbunătăți acțiunea vitaminei C.

    6.Antioxidanți

    Lista celor mai bogate alimente în antioxidanți | Unica.md

    Antioxidanții sunt substanțe care vă pot proteja celulele împotriva radicalilor liberi, care pot juca un rol în bolile de inimă, cancer și alte boli. Radicalii liberi sunt molecule produse atunci când corpul tău descompune alimentele sau când ești expus la fumul de tutun sau la radiații.

    Ceaiul Verde

    Ceaiul Verde - Beneficii si Contraindicatii - Ceaiuri Naturale

     Ceaiul verde este plin de compuși care promovează sănătatea. Consumul regulat de ceai verde vă poate ajuta să pierdeți în greutate și să vă reduceți riscul de a face mai multe boli, inclusiv diabet, boli de inimă și cancer. Bea trei până la cinci căni de ceai verde pe zi pare a fi optim pentru a obține cele mai multe beneficii pentru sănătate.

    • Conține compuși bioactivi sănătoși

     Ceaiul verde este mai mult decât o băutură hidratantă.

     Planta de ceai verde conține o gamă de compuși sănătoși care o transformă în băutura finală (1 Sursă de încredere).

     Ceaiul este bogat în polifenoli, care sunt compuși naturali care au beneficii pentru sănătate, cum ar fi reducerea inflamației și contribuția la combaterea cancerului.

    • Poate îmbunătăți funcția creierului

     Ceaiul verde face mai mult decât să te mențină în alertă, ci poate ajuta și la stimularea funcției creierului.

     Ingredientul activ cheie este cofeina, care este un stimulent cunoscut.

    • Crește arderea grăsimilor

     Dacă te uiți la lista de ingrediente pentru orice supliment de ardere a grăsimilor, sunt șanse ca ceaiul verde să fie acolo.

     Acest lucru se datorează faptului că, conform cercetărilor, ceaiul verde poate crește arderea grăsimilor și poate crește rata metabolică .

    • Antioxidanții pot reduce riscul unor tipuri de cancer

     Cancerul este cauzat de creșterea necontrolată a celulelor. Este una dintre principalele cauze de deces din lume.

     Cercetările au arătat că daunele oxidative pot duce la inflamație cronică, care poate duce la boli cronice, inclusiv cancere. Antioxidanții pot ajuta la protejarea împotriva daunelor oxidative 

     Ceaiul verde este o sursă excelentă de antioxidanți puternici.

    • Poate proteja creierul de îmbătrânire

     Ceaiul verde nu numai că poate îmbunătăți funcția creierului pe termen scurt, dar îți poate proteja și creierul pe măsură ce îmbătrânești.

     Boala Alzheimer este o boală neurodegenerativă comună și cea mai frecventă cauză de demență la adulții în vârstă (27 Sursă de încredere).

     Boala Parkinson este o altă boală neurodegenerativă comună și implică moartea neuronilor producători de dopamină din creier.

    • Poate ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare

     Bolile cardiovasculare, inclusiv bolile de inimă și accidentul vascular cerebral, sunt principalele cauze de deces la nivel mondial .

     Studiile arată că ceaiul verde poate îmbunătăți unii dintre principalii factori de risc pentru aceste boli, care include îmbunătățirea nivelului de colesterol total și LDL (rău) .

     Ceaiul verde crește, de asemenea, capacitatea antioxidantă a sângelui, care protejează particulele LDL de oxidare, care este o parte a căii către bolile de inimă .

    Stevia

    Stevie legatura | Carrefour Romania

     Plantă originară din Paraguay și Brazilia, dar acum este cultivată și în Japonia și China. Este folosită ca îndulcitor nenutritiv și supliment pe bază de plante.

     Un îndulcitor nenutritiv este unul care conține puține sau deloc calorii. Stevia este folosită ca alternativă sănătoasă la zahărul adăugat în multe mese și băuturi.

     Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite (FDA) a interzis comercializarea steviei ca aditiv alimentar în 1987. Cu toate acestea, stevia și-a recâștigat statutul de ingredient alimentar dulce și durabil în 1995. De atunci, îndulcitorul a crescut în popularitate, cu 58 la sută. boost în produse noi care conțin stevia.

     Această defalcare analizează caracteristicile, utilizările, beneficiile pentru sănătate și efectele secundare ale steviei, precum și luarea în considerare a siguranței sale generale.

    Știai că?

    • Ștevia este cultivată în principal în Brazilia, Paraguay, Japonia și China.
    • Îndulcitorul natural are un gust de 200 până la 300 de ori mai dulce decât zahărul de masă.
    • Stevia poate fi clasificată drept „zero calorii”, deoarece caloriile per porție sunt atât de scăzute.
    • A demonstrat potențiale beneficii pentru sănătate ca alternativă sănătoasă la zahăr pentru persoanele cu diabet.

     Kombucha este o băutură dulce și gazoasă făcută din bacterii, drojdie, zahăr și ceai. De obicei este de culoare galben-portocalie și are un gust ușor acru.

    Ajută la :

    • Sănătatea intestinală
    • Risc de infectare
    • Sănătate mentală
    • Boala de inima
    • Sănătatea ficatului
    • Managementul diabetului de tip 2

     Acest sortiment este produs după o rețetă care nu necesită zahăr în procesul de preparare, noi fiind singurul producător de kombucha fără zahăr din Europa. Astfel, pe lângă gustul deosebit, iKombucha cu miere este un adevărat izvor de sănătate! Mierea de albine este un aliment complet, foarte sănătos, folosit de mii de ani pentru multiplele sale beneficii, astfel că nu putea lipsi din această băutură unică.

    Compoziție:

    • frunze de ceai verde
    • miere pură de albine
    • stevia
    • cultură de kombucha
    • Mierea de albine previne diabetul
    • Ajută afecțiunile osoase precum osteoporoza
    • Atenuează alergiile
    • Mierea este sursa naturală de energie
    • Elimina problemele din timpul somnului
    • Tratarea și cicatrizarea rănilor și arsurilor
    • Reglarea nivelului de colesterol
    • Tratament împotriva mahmurelii
    • Combaterea durerile în gat
    • Întretinerea celulelor ficatului

    Beneficiile iKombucha:

    • Infuzează organismul cu energie proaspătă, datorită conținutului de vitamine, minerale, enzime și bionutrienți;
    • Stimulează imunitatea și detoxifierea naturală a organismului;
    • Regenerează flora internă și îmbunătățește digestia cu ajutorul probioticelor și enzimelor asimilate optim de organism;
    • Accelerează arderea grăsimilor și limitează depunerea de grăsimi prin stimularea metabolismului;
    • Contribuie la regenerarea celulară și la procesul de întinerire și stimulare a rezistenței naturale a organismului;
    • Alcalinizează corpul și echilibrează PH-ul intern, curățând vasele de sânge și susținând procesul de autovindecare.